GRESSKARSUPPE

J
 
0.0 (0)
154   0   1   0
Skriv Omtale
4 porsjoner 30 min

Ingredienser

600 g i biter gresskar
2 båter hvitløk
2 ss olje
2 stk sjalottløk
1 l grønnsakbuljong (utblandet)
1/2 ts pepper
1/2 stk saft av sitron
2 ss gresskarkjerner
4 ss rømme
2 ss timian

Slik gjør du :

  1. Skrell gresskar, del i to og skrap ut frøene. Del i biter.
  2. Hakk løk og hvitløk.
  3. Varm olje og fres løk og hvitløk til løken er myk og blank. Tilsett gresskarbitene og la dem frese med et par minutter. Hell over buljong og kok opp. La suppen koke i 15-20 minutter, eller til gresskaret er helt mørt. Smakstips: Hvis du ønsker en litt mer spicy suppe kan du tilsette litt chili, spisskumen og ingefær.
  4. Bruk stavmikser eller hurtigmikser og mos suppa til den er helt glatt. Tilsett mer vann/kraft om nødvendig.
  5. Smak til suppa med pepper og sitronsaft. Server suppen med gresskarkjerner, rømme og timian.
  • Kjøkken : Annet

    Måltid : Lunsj

    online
  • Kjøkken : Annet

    Måltid : Middag

    online

Brukeromtaler

Det finnes ingen brukeromtaler til denne infoen
Already have an account? or Create an account

Login Form

No Internet Connection