KYLLINGSPYD MED COUSCOUSSALAT

CM
 
0.0 (0)
312   0   1   0
Skriv Omtale
4 porsjoner

Ingredienser

600 g kyllingfilet
12 stk grillspyd
1/2 ts salt
1 ss olivenolje til pensling
1/4 ts kvernet pepper
1 stk sitron

Slik gjør du :

  1. Del kyllingfilet på langs i skiver, tre på spyd og ha på olivenolje, salt og pepper.
  2. Kok opp grønnsakkraften, tilsett smør og la det smelte. Legg i couscous, rør godt om, trekk kjelen av platen og ha på lokk.
  3. Vask vårløken grundig. Kutt vekk den nederste delen på aspargesen og skrell de.
  4. Ha paprika, asparges og vårløk på grillen til de har fått en fin farge. Paprikaen tar lengst tid så legg den på litt før de andre grønnsakene.
  5. Grovhakk grønnsakene når de har grillet ferdig og bland dem inn i couscousen sammen med hakket persille og olivenolje.
  6. Grill kyllingspydene rett over glørne på grillen, husk å snu de ofte. Del sitronen på to og ha den på grillen. Sitronen er ferdig når den har fått en fin farge under.
  7. Bland sammen alle ingredienser til dippen, ha i hakket koriander rett før servering.
  8. Ha litt av dippen over kyllingspydene, server med couscoussalat. Press litt av saften over da blir alt litt ekstra godt.

Kjøkken : Annet

Måltid : Middag

offline

Brukeromtaler

Det finnes ingen brukeromtaler til denne infoen
Already have an account? or Create an account

Login Form

No Internet Connection