b26

Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker

 
0.0 (0)
406   0   5   0
J
Skriv Omtale
4 porsjoner 70 min

Ingredienser

kun tall ! stk/ss/g/ts/spiseskje/skive kg for eksempel : kyllingfilet
4 stk kyllingfilet

Slik gjør du :

  1. Skrell rotgrønnsakene og skjær dem i grove strimler. Ha olje i en ildfast form og legg over grønnsakene. Dryss over parmesan, oregano, salt og pepper. Bland alt godt. Sett formen midt i ovnen på 225 °C og stek i 20-25 minutter.
  2. Brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side. Ha på salt og pepper.
  3. Legg kyllingfiletene på toppen rotgrønnsakene i ovnen de siste 10 minuttene av steketiden. Server med brød.

Kjøkken : Fransk mat

Måltid : Middag

online

Brukeromtaler

Det finnes ingen brukeromtaler til denne infoen
Already have an account? or Create an account

Login Form

No Internet Connection